Vágásban utólérhetettlen az asztali körfűrész

Vágásban utólérhetettlen az asztali körfűrész

2018-08-03 Off Írta: admin

Egy barkácsműhelyben nagyon sok szerszámnak kell helye legyen és bizonyos gépezeteknek is elengedhetetlen a megléte. Többek között, az asztali körfűrész is ebbe a kategóriába tartozik. A fával való munka egyszerű, ha rendelkezünk olyan szerkezetekkel, amelyek mindenféle módon vágják, hasítják, csiszolják, faragják azt.

Egy asztal vagy szekrény elkészítése napok, hetek kérdése még a kezdőknek is, a kivételes eszközök birtokában. Nem hiába mondják azt, hogy a jó szerszám felér egy fél mesterrel. Az asztali körfűrész többféle vágásra alkalmas. Főként a hosszirányú szabásra használják, de keresztben és ívben egyaránt tud dolgozni. Meghatározó a munkafelület nagysága és a fűrészlap mérete.

Tegyünk róla, hogy mindig stabilan feküdjön az anyag, mielőtt azzal dolgozni kezdünk! Bár nem éppen olcsó az asztali körfűrész, de az igazából egy életre szól, ezért a befektetése gyorsan megtérül és sok hasznot termel. Ismerjük meg a különböző típusok műszaki paramétereit a szerszamkell.hu oldalon és válaszunk okosan! Az asztali körfűrész minden esetben hűséges munkatársunk lesz.